Wachten op de testuitslag

Na een paar weken “last” van een lichte neusverkoudheid besloot ik mij voor alle zekerheid toch maar eens te laten testen op Covid19. Ik ben vrijwilliger bij het Rode Kruis en kom in die hoedanigheid veel mensen tegen. Je wilt immers niet anderen besmetten, toch? Op donderdag 29 oktober kon ik terecht voor de test. Even slalommen door een grote hal en vervolgens stak een leuke jonge dame een staafje in mijn keel en in mijn neus. Zeer geroutineerd en zonder enige problemen. Na 20 seconden mocht ik weer weg. Zij vertelde mij nog, dat ik binnen 48 uur de uitslag zou krijgen.

Gelet op de zojuist ervaren professionaliteit verwachtte ik de uitslag snel te krijgen. Maar al wat kwam, geen mailtje of telefoontje van de testonderzoekers. Na 48 uur stond er ook nog niks op de website en na 72 uur ook niet. Uiteindelijk logde ik op de zondag nog maar een keer in met mijn DigID en opeens werd mij medegedeeld, dat ik toch echt positief was. Normaal ben je blij met zo’n kwalificatie. Nu had ik mijn bedenkingen.

Enfin, mijn quarantaine is nu volop in gang, maar een officiële mail of telefoontje heb ik nog niet gekregen. Het zal wel druk zijn. 😉

Gepubliceerd door burroholanda

Ik was locatiedirecteur van een basisschool in de omgeving van Rotterdam. In de afgelopen jaren heb ik veel mis zien gaan in het onderwijs. Vooral de bemoeienis van de politiek en de managers, die meestal zelf nog nooit voor een groep stonden, blijkt desastreus te zijn voor de kwaliteit van het onderwijs. Mijn blogs proberen een beetje inzicht te verschaffen. Maar meestal dienen ze gewoon ook om mijn hart te luchten.

4 gedachten over “Wachten op de testuitslag

  1. Jeetje en hoe gaat het nu? Hoop dat je niet al te ziek wordt. Zelf heb ik het in april gehad en ben maanden ziek geweest en nog steeds niet de oude. Ben wel weer aan het werk, maar dat het zomaar weer raak kan zijn houd me wel bezig, maar ik wil wel graag werken.

    Wat je nu doet is prachtig werk. Maar ik moet wel bijlezen morgen. Wat een wending!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: