Raar fenomeen.

Als wereldbewoner, die een beetje mee wil blijven doen, gebruik ik natuurlijk Whatsapp en mail. Ook Instagram en Facebook hebben af en toe mijn aandacht. En daarom valt het me op, dat ik de laatste weken overstelpt word met een gigantische hoeveelheid “leuke” foto’s en filmpjes over de verkiezingen in de V.S., de Corona-crisis en zelfs over de Islam-spotprenten ellende.

Blijkbaar heeft de mens het nodig om elkaar wat op te vrolijken met die (niet altijd!) flauwe, creatieve internetverontreiniging.

Ik heb in de afgelopen weken meer mensen op mijn social-media geblokkeerd, dan in de jaren daarvoor.

Gepubliceerd door hermanstel55

Ik ben gepensioneerd directeur van meerdere basisscholen in het westen van ons land. Mijn werk heb ik meer dan 44 jaar met heel veel plezier en enthousiasme uitgevoerd. Op het fanatieke af. Ik heb veel veranderingen in het onderwijs moeten meemaken. En de meeste waren helaas geen verbeteringen. In mijn meer dan 44 jaar ‘in het onderwijs’ heb ik mijn ooit zo prachtige vak totaal kapot zien gaan. Momenteel besteed ik een deel van mijn vrije tijd aan het werken als vrijwilliger bij het Rode Kruis. Begonnen als chauffeur en hulpverlener op de bekende Rode Kruis bus en een poosje lid van het Dagelijks Bestuur van onze afdeling, heb ik mij een poos bezig gehouden met de opzet van een rijopleiding voor nieuwe chauffeurs op de rolstoelbussen en voor het Covid vervoer. Zeer afwisselend werk en af en toe doet het mij zelfs weer denken aan aspecten van mijn vroegere werk.

Eén opmerking over 'Raar fenomeen.'

  1. Ik denk ook dat zulke mensen alleen maar behoefte hebben aan kwantiteit, en heel veel kletsen zonder na te denken of iets te overdenken. Maar daar zijn er heel erg veel van, of in ieder geval zijn dat degene waar je het meest van ziet omdat ze op de voorgrond treden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: