Waan(zin) van de dag.

Ons kabinet, dat inzake de aanpak van de Covid19 crisis toch al uitblinkt in „Te laat, te langzaam, te onduidelijk en ook nog vaak onzorgvuldig”, heeft een nieuwe blunder aan het beleid toegevoegd.

Was het al niet erg handig, dat men de nieuwe maatregelen zonder overleg met de diverse betrokkenen over ons heen stort, met als gevolg, dat men door de Tweede Kamer ernstig in het hemd werd gezet, nu heeft Hugo de Jonge een voor ons land nieuwe regeringsvorm aan het arsenaal toegevoegd.

Hij is blijkbaar fanatiek volger en bewonderaar van Donald Trump. Dit omdat hij nu ook nieuwe maatregelen afkondigt via TWITTER. „We scherpen het advies voor testen verder aan”, zo begint hij om vervolgens duidelijk te maken wat men blijkbaar nog verzuimd had te melden tijdens de persconferentie.

Foute boel Hugo!!  Er zijn veel mensen, die geen gebruik maken van TWITTER!  Dus ga je die nu vervolgen? Doe even normaal!

Gepubliceerd door hermanstel55

Ik ben gepensioneerd directeur van meerdere basisscholen in het westen van ons land. Mijn werk heb ik meer dan 44 jaar met heel veel plezier en enthousiasme uitgevoerd. Op het fanatieke af. Ik heb veel veranderingen in het onderwijs moeten meemaken. En de meeste waren helaas geen verbeteringen. In mijn meer dan 44 jaar ‘in het onderwijs’ heb ik mijn ooit zo prachtige vak totaal kapot zien gaan. Momenteel besteed ik een deel van mijn vrije tijd aan het werken als vrijwilliger bij het Rode Kruis. Begonnen als chauffeur en hulpverlener op de bekende Rode Kruis bus en een poosje lid van het Dagelijks Bestuur van onze afdeling, heb ik mij een poos bezig gehouden met de opzet van een rijopleiding voor nieuwe chauffeurs op de rolstoelbussen en voor het Covid vervoer. Zeer afwisselend werk en af en toe doet het mij zelfs weer denken aan aspecten van mijn vroegere werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: