Over mij

Herman Stel

Pensionado, vrijwilliger bij Rode Kruis en Zonnehuisgroep

Over

Ik ben gepensioneerd directeur van meerdere basisscholen in het westen van ons land. Mijn werk heb ik meer dan 44 jaar met heel veel plezier en enthousiasme uitgevoerd. Op het fanatieke af.

Ik heb veel veranderingen in het onderwijs moeten meemaken. En de meeste waren helaas geen verbeteringen. In mijn meer dan 44 jaar ‘in het onderwijs’ heb ik mijn ooit zo prachtige vak totaal kapot zien gaan.

Momenteel besteed ik een deel van mijn vrije tijd aan het werken als vrijwilliger bij het Rode Kruis. Begonnen als chauffeur en hulpverlener op de bekende Rode Kruis bus en een poosje lid van het Dagelijks Bestuur van onze afdeling, heb ik mij een poos bezig gehouden met de opzet van een rijopleiding voor nieuwe chauffeurs op de rolstoelbussen en voor het Covid vervoer. Zeer afwisselend werk en af en toe doet het mij zelfs weer denken aan aspecten van mijn vroegere werk.

EZELGEDACHTEN

Vanaf het begin van deze eeuw schrijf ik al blogs over het onderwijs en alles wat daar bij hoort. Het schrijven hiervan was voor mij een afreageren op vele zaken, die mij frustreerden. Omdat ik nog actief werkte in het onderwijs schreef ik onder het pseudoniem ‘Burro Holanda’ .

Ik ben momenteel bezig de blogs opnieuw te publiceren. Voor de liefhebbers te vinden op: >EZELGEDACHTEN<

Neem contact op

Mocht je de behoefte hebben om te reageren op mijn stukjes, dan kun je mailen naar herman.stel@gmail.com .

Advertentie
%d bloggers liken dit: